NEWS: SEAFARERS

ЦИФРОВІЗАЦІЯ ЗНИЩУЄ КОРУПЦІЮ - ВВАЖАЄ ФЕДОРОВ


Герман Богапов -06.04.2023


Цифровізація знищує корупцію. Це один із найдієвіших інструментів, щоб зупинити схеми на мільйони гривень, які осідають у кишенях корупціонерів. Більше послуг в онлайні — прозоріша держава.

Цифровізація проти корупції

У найближчі кілька років урядовець обіцяє справжню технологічну революцію, яка долатиме корупцію. Фундамент — ухвалена Урядом Державна антикорупційна програма на 2023–2025 роки. У програмі 63 проєкти цифровізації. Вони стосуються онлайн-послуг, роботи з реєстрами, спрощення умов для бізнесу та інше.

Топпріоритети цифровізації на цей та наступні роки:

Дізнатися більше ...

FREE RIVERSPEAK PROGRAMME

18 Липня 2021

RIVERSPEAK містить стандартні розмовні фрази необхідні для спілкування під час річкової навігації та внутрішнього судноплавства, та була розроблена з метою:

Основна увага стандартних комунікативних фраз RIVERSPEAK націлена на забезпечення зв'язку між судами та з наземними станціями на внутрішніх водних шляхах, та під час плавання в прибережних районах і для зв'язку на борту суден.

Програма RIVERSPEAK  має англомовний та російськомовний варіанти.

Платна частина INLP Apps містить розділи, аудіосупровід, та тестові завдання, які можуть стати корисним додатком до курсу "Англійська мова за професійним спрямуванням" для мотористів (машиністів), стернових (керманичів), судноводіїв малотонажних суден.

З КИЄВА - ДО КАНЕВА ШВИДКІСНІ "РАКЕТИ" КУРСУВАТИМУТЬ ДНІПРОМ.

06 Червня  2021

Згідно до ефіру телеканалу "Дом" з Києва — до Канева курсуватимуть швидкісні "Ракети", повідомили голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів.

ЄС: СПРИЯННЯ ТРАНСПОРТНОМУ РОЗВИТКУ РІЧКИ ДНІПРО

18  травня 2021 року

Керівник групи експертів проєкту технічної допомоги Євросоюзу "Сприяння транспортному розвитку річки Дніпро" Едвін Лок відвідав ДПТНЗ Київське вище професійне училище водного транспорту.

ОДЕСА: СЕРТИФІКАЦІЯ БЕЗ КОРУПЦІЇ.

26 травня 2021 року

INTERFAX: УЧАСТЬ УКРАЇНИ В РОЗВИТКУ ВАНТАЖНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РІЧКИ ДНІПРО

08 Жовтня /2019

Україна має забезпечити повноцінний розвиток вантажного потенціалу річки Дніпро, здійснивши днопоглиблення та відновивши судноплавні шлюзи, заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" керівник групи експертів проекту технічної допомоги Євросоюзу "Сприяння транспортному розвитку річки Дніпро" Едвін Лок.